جدیدترین مطالب سایت
خانه / گزارش کارآموزی / دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه قند – صنایع غذایی
 

دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه قند – صنایع غذایی

دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه قند – صنایع غذایی

کار-آموزی-در-کارخانه-قند-صنایع-غذایی

بخشی از فهرست :

تاریخچه کارخانه آذرقند نقده
سابقه تاریخی
وضعیت تولید و مصرف شکر در ایران
نقش شکر در تغذیه انسان
مضرات مصرف زیاد مواد قندی
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
ارزیابی کیفیت چغندر قند
تحویل دادن چغندر به کارخانه
تکنولوژی قند
مراحل عیارسنجی
تخلیه چغندرقند نگهداری آن در سیلو
انتقال چغندرقند به محل فرآیند
شستشوی چغندرقند
تهیه خلال چغندر قند
استخراج قند از خلال یا دیفوزیون
عوامل مؤثر بر دیفوزیون
اصول استخراج قند در دیفوزیون
انواع دیفوزیون ها
خشک کردن تفاله
تصفیه شربت خام
تغلیظ شربت یا اواپراسیون
طباخی یا کریستالیزاسیون

و …فهرست کامل مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب این کارآموزی اینجا کلیک نمایید

————

چکیده ای از مقدمه آغازین کار آموزی در کارخانه قند – صنایع غذایی بدین شرح است:

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
کاشت ، داشت و برداشت چغندر
چغندر قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا قبل از حمل به کارخانه سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است حد امکان عاری از مواد خارجی باشند .
اگر کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند باید نکاتی را رعایت کنند :
۱٫پس از برداشت بخصوص در دو هفته اول پس از برداشت شدت تنفس در چغندر بسیار بالا بوده و گاهی تا چند برابر حد معمول میرسد این امر با ضایعات قندی در چغندر همراه است .
۲٫چغندر در برابر نور خورشید دچار پژمردگی شده و آب از دست می دهد کاهش آب در چغندر موجب ضایعات وزنی خواهد بود . در چنین حالتی ممکن است که وقتی چغندر به کارخانه میرسد درصد قند ساکارز آن حد بالاتری را نشان میدهد اما از نظر افت وزنی به زیان کشاورز خواهد بود .
۳٫مدت زیاد نگهداری چغندر در کنار مزرعه پس از برداشت ممکن است موجب افزایش قند رافینوز در چغندر شود . این مسأله نیز در اندازه گیری درصد قند ساکارز به روش پلاریمتری خطا ایجاد می‌کند و احتمال دارد که قند ساکارز اندازه گیری شده در چغندر که به کارخانه تحویل داده می شود بالاتر از حد واقعی نشان داده شود .
۴٫مدت نگهداری چغندر در کنار مزرعه باید تا حد امکان کوتاه باشد و چغندر به صورتی انباشته شود که مناطق گرمسیر از تأثیر دمای زیاد و در مناطق سردسیر از یخ زدن آن ها جلوگیری شود.
————
مشخصات مقاله:
عنوان کارآموزی: گزارش کارآموزی در کارخانه آذرقند شهرستان نقده
محل کارآموزی: کارخانه آذرقند شهرستان نقده
دسته: مهندسی صنایع غذایی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ۵۸


download-mihanhamkar-com
جهت دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه قند – صنایع غذایی اینجا کلیک نمایید

بیشتر بخوانید   دانلود گزارش کارآموزی بررسی عملکرد سیستم حسابداری شرکت آب و فاضلاب

درباره‌ سایتDlnab

وب سایت ناب دانلود در زمینه تفریحی ، آموزشی و دانلودی فعالیت میکند

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*